By K Logo

By K. blev etableret i Marts 2012.

Vores tanke var at producere en kvalitets neglelak, uden kritiske stoffer, som ikke var testet på dyr og til en pris, hvor alle kunne være med. Dét er vores strategi, og den holder vi stadig ved.


Trendinstitutterne udgiver til hver sæson en vifte af farver, som er toneangivende og bliver brugt som guide til producenter inden for både mode, skønhed og bolig.

Disse farvekort arbejder vi også efter hos By K., vi følger farver og trends men ønsker alligevel at sætte vores eget præg på kollektionerne. Vi vil bevare vores nordiske rolige stil, men elsker samtidig sjove eller anderledes indslag.

Herudover elsker vi farver og deres samspil. At farver matcher, og kan sættes sammen på kryds og tværs, er et af vores succeskriterier. Derfor bruger vi rigtig lang tid på vores kollektioner og farvematch, så vores kollektioner kan leve op til vores krav og målsætning. Resultatet skal være en farve-palette, hvor man bare må have en af dem alle!

By K. er dansk design, nordisk fornuft og produceret med omtanke. Vores neglelak produceres af en af de største producenter på det vestlige marked, hvilket sikrer den gode kvalitet og giver dig sikkerhed for, at varen er produceret under gode og kontrollerede forhold igennem alle processer.