28.10.13

Natacha's Verden: Nyhed - Sølv og Glitter Julelakker fra By K.

Natacha's Verden: Nyhed: Sølv og Glitter Julelakker fra By K.

Nu vil jeg vise jer de sidste to skønne skønne nyheder fra By K’s julekollektion: Imperial Moon Dust og Imperial Super Nova. Jeg er virkelig in loooove med dem! Især Imperial Super Nova, da jeg bare elsker glitter. Glitter kan bruges til alt, og det pifter en kedelig hverdagsmanicure op på ingen tid :-)

Alle By K’s lakker er nu 5-free og indeholder hverken formaldehyd, camphor, toulene, formaldehyd-Resin og parabener. Det er virkelig noget jeg sætter stor pris på. Mærket er dansk og bag det står søde Karina, som knokler for at vi kan pynte vores negle med lækre og mindre usunde lakker :-) De er selvfølgelig aldrig testet på dyr.


Imperial Moon Dust er en sølvmetallisk lak, og jeg synes den er rigtig fin på. Den kræver lidt tålmodighed at lægge, og det er vigtigt at du lader den tørre ordentligt mellem de to lag den kræver. Den kan bruges alene, men kan også piftes op til en lækker manicure med mønster. Lakken er nem at fjerne igen, så den kræver ikke foliemetoden :-) ♥ ♥ ♥ ♥ / ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Imperial Super Nova er en lak med en klar base fyldt med glimmerstykker.
Der er både store og små stykker glitter. Lakken er utrolig nem at lægge, og jeg havde ingen problemer med at få glitterstykkerne til at være der hvor jeg ville have dem. Det er altså ikke en lak der tager en uendelighed at lægge perfekt. Som alle andre glitterlakker er den lidt længere tid om at gennemtørre og desværre bare lidt besværlig at få af, men foliemetoden gør det utrolig nemt – så husk det. Lakken er virkelig værd at tage på, da den er så lækker, og et must have til at pifte dine negle lidt op, især her til jul :-) ♥ ♥ ♥ ♥ / ♥ ♥ ♥ ♥ ♥


Lakkerne er perfekte at kombinere som her på billederne. De er så fine sammen, og jeg glæder mig til at skulle pynte mine negle med disse lakker til Årets tøsejulefrokost i november :-) Hvad synes I, skal I have fat i dem når de udkommer?

 

IMPERIAL13