13.08.13

Anmeldelse hos ALVERDENS ANMELDELSER

Alverdens Anmeldelser: By K - Bellflower Peach

Denne lækre farve fra By K hedder Bellflower Peach. Den har en super skøn farve der er perfekt til sol og sommer. Farven der er vist på deres hjemmeside her, afspejler den virkelige farve nogenlunde – dog synes jeg at farven er pænere i virkeligheden end på hjemmesiden. Farven er lysere og mere koral-orange farvet end den er vist på hjemmesiden, hvor den er mere ovre i de lyserøde nuancer.

MÆRKE, BRAND OG KENDETEGN
By K blev etableret i 2012 i Danmark. Brandet er 100% dansk og denne lak er 3-free. Dvs. at den ikke indeholder: formaldehyd, toluene eller dibuthyl phthalater. Til efteråret bliver By K 5-free hvilket vil sige at neglelakkerne helbreds- og miljømæssigt vil være i top som nogle af de første i Danmark. By K elsker dyr, og derfor tester de ikke deres neglelakker på dyr.

FARVE, NUANCER OG SÆSON
No. 37 – Bellflower Peach hører til de lyse og sarte nuancer der passer bedst til forår og sommer. Den er et perfekt match hvis du bærer noget tøj i den koralfarvet afdeling.

TØRRETID OG DÆKNING
Denne neglelak tørrer forholdvis hurtigt. Du skal altså ikke sidde at vente i en halv time før du kan tage næste lag på, hvilket er en stor fordel. Jeg bruger 3 lag med denne farve, hvis det skal være helt jævnt, og det foretrækker jeg. På billederne er der 3 lag, og da tørretiden som sagt ikke tager en evighed, er dette ikke noget problem.

HOLDBARHED
Denne neglelak har en god holdbarhed. Jeg er meget kreativ, og bruger mine hænder meget i løbet af en dag. Neglelakken holder i op til en uge hvis jeg er lidt forsigtig, og ellers holder den ca. 3-4 dage uden ridser i neglelakken. Man kan med fordel reparere med et ekstra lag hvis noget falder af, uden at det kan ses.

PRIS SAMT MIN VURDERING
By K neglelakker koster normalt 79,- pr. stk. Jeg elsker farven og jeg elsker selve neglelakken. Konsistensen og tørretiden sammenlignet med holdbarheden og prisen, synes jeg er fornuftig.

Derfor får denne neglelak ♥ ♥ ♥ ♥ / ♥ ♥ ♥ ♥ ♥.

Grunden til at den får 4/5 er fordi den skal have 3 lag.


By K neglelakker kan købes i deres webshop som du finder her, og i en masse fysiske butikker rundt i landet, du finder din nærmeste forhandler her.

Neglelakken er sendt til anmeldelse af By-K.dk, men teksten og holdningerne er 100% mine egne. Tak til By K for et lækkert produkt.

No. 37 Bellflower Peach