18.08.13

Anmeldelse hos ALVERDENS ANMELDELSER

Alverdens Anmeldelser: By K - Black Torn

Denne skønne grå farve fra By K hedder Black Torn. Den har en super skøn farve der er perfekt hvis man har tøj på med grånuancer. Farven der er vist på deres hjemmeside her, afspejler den virkelige farve 100% – den er virkelig godt fanget på billeder.

MÆRKE, BRAND OG KENDETEGN
By K blev etableret i 2012 i Danmark. Brandet er 100% dansk og denne lak er 3-free. Dvs. at den ikke indeholder: formaldehyd, toluene eller dibuthyl phthalater. Til efteråret bliver By K 5-free hvilket vil sige at neglelakkerne helbreds- og miljømæssigt vil være i top som nogle af de første i Danmark. By K elsker dyr, og derfor tester de ikke deres neglelakker på dyr.

FARVE, NUANCER OG SÆSON
No. 28 – Black Torn hører til de mørke nuancer der passer bedst til efterår og vinter. Den er et perfekt match hvis du bærer noget tøj i grå/sorte nuancer.

TØRRETID OG DÆKNING
Denne neglelak tørrer forholdvis hurtigt. Du skal altså ikke sidde at vente i en halv time før du kan tage næste lag på, hvilket er en stor fordel. Jeg bruger 2 lag med denne farve, og allerede efter de 2 lag er farven og overfladen jævn, som du kan se på billederne.

HOLDBARHED
Denne neglelak har en god holdbarhed. Jeg er meget kreativ, og bruger mine hænder meget i løbet af en dag. Neglelakken holder i op til en uge hvis jeg er lidt forsigtig, og ellers holder den ca. 3-4 dage uden ridser i neglelakken. Man kan med fordel reparere med et ekstra lag hvis noget falder af, uden at det kan ses.

PRIS SAMT MIN VURDERING
By K neglelakker koster normalt 79,- pr. stk. Denne grå farve er min yndlings grå neglelak, den er så flot og det er svært at få en pænere grå. Konsistensen og tørretiden sammenlignet med holdbarheden og prisen, synes jeg er fornuftig.

Derfor får denne neglelak ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ / ♥ ♥ ♥ ♥ ♥.


By K neglelakker kan købes i deres webshop som du finder her, og i en masse fysiske butikker rundt i landet, du finder din nærmeste forhandlerher.

Neglelakken er sendt til anmeldelse af By-K.dk, men teksten og holdningerne er 100% mine egne. Tak til By K for et lækkert produkt.

No. 28 Black Torn