19.08.13

Anmeldelse hos ALVERDENS ANMELDELSER

Alverdens Anmeldelser: By K - Peacock Flower

Denne smukke farve fra By K hedder Peacock Flower. Det er virkelig en skøn lilla farve som vil passe perfekt til at friske et look op med. Farven der er vist på deres hjemmeside her, afspejler ikke helt den virkelige farve – den er en smule mere mørk og frisk i virkeligheden, hvilket jeg kun ser som et plus.

MÆRKE, BRAND OG KENDETEGN
By K blev etableret i 2012 i Danmark. Brandet er 100% dansk og denne lak er 3-free. Dvs. at den ikke indeholder: formaldehyd, toluene eller dibuthyl phthalater. Til efteråret bliver By K 5-free hvilket vil sige at neglelakkerne helbreds- og miljømæssigt vil være i top som nogle af de første i Danmark. By K elsker dyr, og derfor tester de ikke deres neglelakker på dyr.

FARVE, NUANCER OG SÆSON
No. 45 – Peacock Flower hører til de sarte, lidt mørke og friske nuancer der passer bedst til forår og efterår efter min mening. Den er et perfekt match hvis du bærer noget tøj i lilla eller ønsker at friske et kedeligt hverdagslook op.

TØRRETID OG DÆKNING
Denne neglelak tørrer forholdvis hurtigt. Du skal altså ikke sidde at vente i en halv time før du kan tage næste lag på, hvilket er en stor fordel. Jeg bruger 2 lag med denne farve, og allerede efter de 2 lag er farven og overfladen jævn, som du kan se på billederne.

HOLDBARHED
Denne neglelak har en god holdbarhed. Jeg er meget kreativ, og bruger mine hænder meget i løbet af en dag. Neglelakken holder i op til en uge hvis jeg er lidt forsigtig, og ellers holder den ca. 3-4 dage uden ridser i neglelakken. Man kan med fordel reparere med et ekstra lag hvis noget falder af, uden at det kan ses.

PRIS SAMT MIN VURDERING
By K neglelakker koster normalt 79,- pr. stk. Normalt er jeg ikke til lilla, men denne lilla gør den super godt. Den er rigtig smuk og ikke for vild. Konsistensen og tørretiden sammenlignet med holdbarheden og prisen, synes jeg er fornuftig.

Derfor får denne neglelak ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ / ♥ ♥ ♥ ♥ ♥.


By K neglelakker kan købes i deres webshop som du finder her, og i en masse fysiske butikker rundt i landet, du finder din nærmeste forhandlerher.

Neglelakken er sendt til anmeldelse af By-K.dk, men teksten og holdningerne er 100% mine egne. Tak til By K for et lækkert produkt.

 

No. 45 Peacock Flower