Det er det der er indeni, der tæller !

Kvalitet og perfomance er de vigtigste egenskaber for en neglelak. By K. neglelak er hurtigtørrende, chip resistant og farveægte. Den professionelle børste gør lakken behagelig at arbejde med og sikrer en nem påføring.

AllergyCertified:

By K. har som det første neglelak-brand i verden opnået allergi-certificering på vores produkter !

Det betyder at både børn og voksne trygt kan anvende neglelakker fra By K. uden risiko for at udsætte sig for hverken allergi-fremkaldende eller hormonforstyrrende stoffer. 

OBS gælder kun lakker produceret fra 2015 og frem !

Vores værdier :

Hos By K. lægger vi vægt på social ansvarlighed, etik og bæredygtighed. Vi ønsker at leve op til fremtidens krav, som vedrører os alle.

Vi forlanger gennemsigtighed og sikkerhed i produktionen.

Ved at vores neglelak er produceret "close to home", har vi komplet synlighed og sikkerhed for at produktet er hvad det udgiver sig for at være. Samtidig har vi garanti for at lakkerne er produceret under ordentlige forhold for mennesker, dyr og miljø. Integritet er vigtig for os.

Hvad gør vi :

Vi imødekommer de strengeste krav indenfor Humane Cosmetics Standard. Denne standard er fastsat af BUAV og anses for at være den højeste standard inden for dyrevelfærd i kosmetikindustrien. Vi bliver kontrolleret regelmæssigt og sikrer derved at vi imødekommer kravene og kan opretholde vores certificering som cruelty-free virksomhed. Vi har tilladelse til at bruge symbolet "The Leaping Bunny", og har det synligt på vores emballage, således at det er nemt at genkende et certificeret produkt.

Med omtanke for at behandle sig selv og sin krop bedre, har vi fra efteråret 2013 også valgt at tage skridtet mod et bedre alternativ - nemlig med 5-free lakker.

Denne beslutning medførte dernæst at By K. neglelakker blev AllergyCertified i 2015. Den årlige re-certficering sikrer, at By K. altid lever op til den nyeste forskning på området for dermatitis og hormonforstyrrende stoffer.

Som et af de eneste mærker på det danske marked, kan vi præsentere en kollektion der ikke alene stiller krav til ingredienserne, men også til etik og dyrevelfærd.

Yderligere er alle vores lakker også veganske.

Som led i at skabe fuldstændig gennemsigtighed, er alle vores ingredienslister offentlige her på siden.

Dét tror vi er vejen frem...