2015

Som det første neglelakbrand i verden har danske By K. neglelak netop modtaget allergicertificering.

 

AllergyCertified er verdens første internationale certificering, der giver forbrugeren mulighed for at vælge kosmetiske produkter, detergenter og makeup uden kendte allergener.

Vælger man et produkt med AllergyCertified-logo, vælger man samtidig det produkt i gruppen, som giver mindst risiko for at udvikle kontaktallergi. (Gælder alle lakker produceret fra 2015)

By K. er det allerførste neglelakmærke i verden, der har opnået allergicertificeringen. Det har det primært, fordi neglelakkerne fra By K. hverken indeholder parfume, formaldehyd eller andre kendte allergener.

Certificeringen betyder dermed, at risikoen for at udvikle parfume- og/eller kontaktallergi, som på verdensplan er blandt de hyppigste kroniske sygdomme, er på sit absolut mindste.

 

By K.’s neglelakker har således været igennem den videnskabelige risikovurdering, som alle produkter, der modtager AllergyCertified-certificeringen, kommer igennem.  


Ikke kun neglen, der kan reagere

De fleste forbrugere tænker nok, at det kun er neglen og den omkringliggende hud på fingrene, som kan reagere i forbindelse med en kontaktallergi. Men faktisk er der også adskillige eksempler på, at nogle reagerer på stofferne i en neglelak, når de eksempelvis klør sig i øjet.

 

Når det handler om kontaktallergi i forbindelse med neglelak, er det indholdet af formaldehyd, man reagerer på. By K.’s neglelakker indeholder dog hverken formaldehyd, formaldehyd-resin, parabener, kamfer eller toluen.

Om AllergyCertified